Halloween Horror Nights! - Reisverslag uit Montverde, Verenigde Staten van Tom Faber - WaarBenJij.nu Halloween Horror Nights! - Reisverslag uit Montverde, Verenigde Staten van Tom Faber - WaarBenJij.nu

Halloween Horror Nights!

Door: Tom

Blijf op de hoogte en volg Tom

28 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Montverde

Gisteravond zijn we met bijna alle boarding students naar Halloween Horror Night gegaan. Dit was in Universal Studios; dat is zo’n beetje het grootste Disney Park hier in Florida. In het park waren allerlei spookhuizen en er liepen continu verklede mensen rond die je wilden laten schrikken. Ik heb echt geschreeuwd als een baby. ;) Ik zal een voorbeeld geven. Maxwas zoals gewoonlijk weer dom aan het doen en hij nam foto’s van de meest debiele dingen. Ik draaide me lachend naar hem om en precies op dat moment komt er een mafkees met een kettingzaag achter me. VROEMM VROEMM.
Volgens ooggetuigen sprong ik een halve meter de lucht in en gilde ik drie keer gigantisch hard.

De hele avond hebben we door dat park gelopen en het was echt mijn leukste avond tot zover hier. In eerste instantie geloofde ik helemaal niet dat die mensen met echt zouden kunnen laten schrikken, maar dat heb ik echt moeten herzien. Ik was doodsbang af en toe. In het eerste spookhuis liep ik achter een dikke grote zwarte man van zo´n 150 kilo en de hele tocht was een grote knuffel van mij met die man. Ik liep voorop in onze groep, maar heb eigenlijk alleen maar de rug van die kerel gezien. Ik was zo geschrokken van de eerste vampier dat ik niet meer durfde te kijken. Toen we uit het spookhuis begon die man echt te schaterlachen.

Vandaag en gister heb ik ook samen met Tam onze kamer op moeten ruimen. Er schijnt een of andere accredatiecommissie te komen en de school moet er dan van iedereen perfect uitzien. Voor het eerst in mijn leven heb ik dingen echt goed moeten schoonmaken. Naast wassen, wat ik nu perfect beheers, heb ik mijn tweede onderdeel onder de knie om een goede huispapa te worden.

Die accredatiecommissie gaat de school op allerlei dingen beoordelen en Montverde hoopt in een hogere schaal te komen. Met de smoes dat wij dan hoger aangeslagen worden in onze college applications proberen ze ervoor te zorgen dat wij vandaag, morgen en overmorgen braaf doen. Nou, helaas voor de school koesteren teveel leerlingen daarvoor lichte en vaak zware wrok tegen mevrouw Tortora. Ik denk niet dat wij in een hogere schaal komen. ;)

Dan nog voetbal. We zijn aangekomen in de laatste week van ons seizoen. Vrijdag hebben we ons district gewonnen (waarna mr K, de directeur, ons heerlijk mee uit eten nam) en nu zijn we bij de laatste acht in Florida. Dinsdag kwartfinale en dan vrijdag en zaterdag de afsluiting. De halve finale spelen we tegen een heel erg goed team, dus dat is leuk om te coachen. Waarschijnlijk vertrekken we donderdag al, omdat we het zekere voor het onzekere willen nemen om voor het eerst in de schoolgeschiedenis staatskampioen te worden. Dat we eerder vertrekken vind ik niet erg, want vrijdag eindigt de tweede cijferperiode, dus dat scheelt mij een berg testen. ;)

Mensen ik spreek jullie weer. Per keer dat Max tegen me zegt: ‘Tom we make party in Christmas Holiday’ heb ik weer meer zin om naar Nederland terug te gaan. Tijdens kerst moet ik echt heel veel uitgaan inhalen. Maarja, nu ga ik me mentaal voorbereiden op het gelul van die aap van een pastoor.

In God We Trust (ahum)
Tom

• 28 Oktober 2007 - 18:17

Stephanie:

hee tom:D
    dat had ik egt willen zien van dat gegil van jou haha ;) dan had ik ook wel hard gelachen denk ik, mja ik ben een angsthaas dus ik had waarschijnlijk nog harder gegilt :P

hee maar veel plezier daar nog!!
    kuss stephanie! (K)

• 29 Oktober 2007 - 08:52

Brian:

heey tom!..

haha,, is dus aan jou beschrijving,, vele malen beter dan dat hier in avond. park word verteld als spookhuis:P..
    ben nu wel benieuwd hoe dat daar dan was, hopelijk niet zo GIllEND als je zegt!.
    ik d8 altijd dat die commisies niet bestonde, maar daar kome ze dus echt langs?? sterkte:P.. echt heel apart, die drie dage suppper netjes doen, en de rest vant jaar maakt het die school niks uit? nja.. niks voor mij,,, maar ik moet nu gaan..

succes met je wedstrijden!..
    succes..

we hore van je!

groeten

• 01 November 2007 - 12:48

Diny:

had ik wel willen zien dat je zo bang was ik denk dat ik nog banger was,toch knap dat je voorop liep.dus je wordt huispapa?ja en nu nog een vrouw.we zullen wel zien als je weer thuis bent of je goed kunt schoonmaken.en heeft de pastoor je al bekeert!succes met voetballen.

liefs diny